O nama

"Lider nekretnine Rijeka“  agencija za promet nekretninama utemeljena je 2001. godine  sa ciljem kvalitetnog i suvremenog posredovanja u kupoprodaji nekretnina. Osnovni moto agencije je "Kvaliteta ispred svega", što se prvenstveno odnosi na kvalitetu usluge. Pod tim motom vršimo i selekciju kadrova, te odabir nekretnina koje nudimo kupcima.

"Lider nekretnine Rijeka" danas je licencirana i registrirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama koja zapošljava tim educiranih i licenciranih aganata sa velikim iskustvom u posredovanju u kupoprodaji nekretnina, kao i kvalitetnu pravnu službu. To je još jedan od razloga koji nas svrstava među vodeće agencije za posredovanje nekretninama na području Republike Hrvatske.

Naša ponuda sastoji se od svih vrsta nekretnina kako za prodaju tako i za najam ili zakup. Kod nas možete pronaći, osim stanova, kuća i građevinskih terena, i vrhunske poslovne prostore i turističke objekte, ali i ekskluzivne ville. Područje našeg djelovanja je Primorsko-goranska županija, ali vršimo posredovanje i za nekretnine koje se nalaze i izvan tog područja. Neprekidnim radom došli smo do impresivne baze nekretnina koje Vam možemo ponuditi.a isto tako imamo i veliku bazu potencijalnih kupaca nekretnina.

Našim klijentima nudimo brzu i kvalitetnu uslugu od odabira adekvatne nekretnine, preko pravnog savjetovanja, sve do uknjižbe nekretnine na ime kupca. U redovne obveze naše agencije uključujemo: izradu predugovora, izradu ugovora, uknjižbu - prijenos nekretnina u gruntovnim knjigama, uknjižbu nekretnina u katastru, provjeru i prijepis svih režijskih troškova sa starog na novog potrošača...

Stoga ako kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu, a želite kvalitetnu, profesionalnu, diskretnu i stručnu uslugu obratite nam se s povjerenjem a mi ćemo pronaći najbolje za Vas…